Werken bij

Rumble group

Ben jij ready to Rumble en op zoek naar een knallende baan in de #IT, #Creative of #Marketing? Join the team! Bekijk hieronder de vacatures van Rumble Group. Wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Onze openstaande vacatures

Vacatures in de IT

Ben jij een echte techneut en ken jij code als geen ander? Werken bij Rumble geeft jou de mogelijkheid tot alles! De technische wereld is enorm gegroeid en veranderd. En op de dag van vandaag gebeurd dat nog steeds. Des te belangrijk dat jij hierop weet in te spelen. Denk jij; Dit ben ik? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Vacatures in Creative

Ben jij enorm creatief en op zoek naar een toffe werkplek? Wij zoeken in onze creatieve talenten een bruisende persoonlijkheid, en een gezonde dosis humor.  Populaire opdrachten zijn content creation en branding, maar dat niet alleen. Ben jij de creatieve geest die wij zoeken? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Vacatures in Online Marketing

Ben jij opzoek naar een knallende vacature in de Online Marketing? Binnen de marketing valt een enorm breed scala aan functies en projecten. Een van de belangrijkste kenmerken van een marketeer? Kan niet bestaat niet! Weet jij precies waar dit over gaat? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!