Sector | Verzekering

Herstelmanagement voor verzekeraars

Alles in één platform voor de ideale klantreis voor verzekeraars

Op zoek naar een totaal oplossing op het gebied van herstel- claimmanagement. Met RumbleDirect bieden wij u de totaaloplossing voor het complete proces rondom herstel- en claimmanagement te stroomlijnen.

Oplossingen voor de sector

Creëer, Integreer en analyseer

Alles in één oplossing voor herstelmanagement. 

Creëer de optimale customer journey. Combineer een schademelding direct met het inplannen van een afspraak met een volledige integratie met zowel de eigen backoffice als die van de hersteller. Neem de regie in handen en creëer de ideale workflow die past bij uw organisatie.

  • Verhoog de klanttevredenheid met een optimale customer journey
  • Herstelmanagement platform
  • Integreer met het herstelnetwerk
Lees meer

Alles in één oplossing voor claim- en herstel

Claimmanagement

Combineer een schademelding direct met het maken van een afspraak. Verhoog de klantervaring door één complete customer journey aan te bieden welke volledig is ingericht op uw omgeving.

  • Complete bevraging voor regres
  • Integreer met bestaande backoffice
  • Volledige afhandeling in één applicatie
Lees meer

Complete ontzorging voor fleetmanagers

Wagenparkbeheer

Specifiek voor fleetmanagers hebben wij een uitgebreide softwareoplossing waarmee men gemakkelijk schade- en onderhoudsmeldingen kunt beheren o.b.v. de gewenste workflow. Ons systeem biedt directe aansluiting op uw servicepartners, waardoor u altijd het overzicht behoudt en uw klanten volledig kunt ontzorgen. Met RumbleDirect heeft u grip op elk aspect van uw wagenparkbeheer en kunnen eventuele problemen snel en adequaat worden opgelost.

  • Alle schade- en onderhoudsmeldingen in één platform
  • Voorkom onnodige stilstand en krijg inzicht op het proces
  • Plan direct opdrachten in bij het aangesloten servicenetwer
Lees meer

API platform

Met behulp van ons flexibele API-platform kunnen we moeiteloos informatie uitwisselen tussen uw backoffice-systemen en onze online intake. Dit stelt u in staat om gegevens efficiënt te beheren en tegelijkertijd te profiteren van de voordelen van onze innovatieve oplossing.

Platform

Insights

InSights-functionaliteiten waarmee u het gedrag van uw klanten kunt analyseren. Door deze waardevolle gegevens vroegtijdig te verkrijgen, kunt u processen verbeteren en zorgen voor een nog betere klantbeleving.

Platform

Klaar om aan de slag te gaan?

Ontdek nu ook de mogelijkheden van ons platform. Neem contact op en wij vertellen u graag meer over onze oplossingen.