Sector | Rentals

Herstelmanagement voor autoverhuurbedrijven

Alles in één pplatform voor herstelmanagement

Op zoek naar een oplossing waarbij je een controle en inzicht krijgt over het onderhoud- en herstelproces van voertuigen? Met FleetDirect bieden wij een alles in oplossing voor compleet voor operationeel wagenparkbeheer. Voorkom onnodige stilstand en optimaliseer de samenwerking met uw servicepartners.

Compleet wagenparkbeheer in één omgeving

Wagenparkbeheer

Als beheerder is het essentieel om altijd up-to-date informatie te hebben over de staat van je wagenpark. Met FleetDirect kun je verwachten dat je overzichtelijk en gestructureerd kunt werken aan het managen van alle meldingen rondom de voertuigen en trailers binnen jouw organisatie. 

  • Reparatie- en ondehoudsopdrachten in één oogopslag.
  • Communiceer direct met de servicepartners
  • Actueel inzicht in rapportages en signaleringen
Lees meer

Integratie met servicepartners

Met FleetDirect kun je eenvoudig communiceren met alle betrokken partijen bij het reparatieproces. Of het nu gaat om de bestuurders van de voertuigen, monteurs in de werkplaats of verzekeringsmaatschappijen, je kunt direct en gemakkelijk berichten sturen via ons platform. Dit zorgt voor een vlotte samenwerking en voorkomt miscommunicatie.

  • Integratie met backoffice van servicepartners
  • Koppeling met planning
  • Actueel inzicht van proces

API platform

Met behulp van ons flexibele API-platform kunnen we moeiteloos informatie uitwisselen tussen uw backoffice-systemen en onze online intake. Dit stelt u in staat om gegevens efficiënt te beheren en tegelijkertijd te profiteren van de voordelen van onze innovatieve oplossing.

Platform

Insights

InSights-functionaliteiten waarmee u het gedrag van uw klanten kunt analyseren. Door deze waardevolle gegevens vroegtijdig te verkrijgen, kunt u processen verbeteren en zorgen voor een nog betere klantbeleving.

Platform

Klaar om aan de slag te gaan?

Ontdek nu ook de mogelijkheden van ons platform. Neem contact op en wij vertellen u graag meer over onze oplossingen.