Sector | Dealerbedrijven

Herstelmanagent voor dealerbedrijven

Optimaliseer het schadeherstelproces met dé SaaS-oplossing voor dealers

Een complete SaaS-oplossing, waarmee u het gehele schadeherstelproces binnen uw dealerbedrijf optimaal kunt inrichten. Van digitale schade intake tot volledige afhandeling en claimmanagement. 

Creëer het optimale proces voor uw digitale klantreis, schadesturing en klant communicatie. Volledig geïntegreerd met uw eigen kanalen en backoffice. Door onze sectorspecifieke platform configuratie sluit RumbleDirect precies aan op de wensen van een dealerbedrijf.

Oplossingen voor de sector

Creëer, Integreer en analyseer

Alles in één oplossing voor herstelmanagement. 

Creëer de optimale customer journey. Combineer een schademelding direct met het inplannen van een afspraak met een volledige integratie met zowel de eigen backoffice als die van de hersteller. Neem de regie in handen en creëer de ideale workflow die past bij uw organisatie.

  • Verhoog de klanttevredenheid met een optimale customer journey
  • Herstelmanagement platform
  • Integreer met het herstelnetwerk
Lees meer

Efficiënte intake rechtstreeks vanuit uw showroom

Dealer intake

Onze software stelt uw medewerkers in staat om eenvoudig schade intakes in de showroom te doen en deze direct te plannen bij het herstelnetwerk. Hierdoor kunnen zij altijd op de hoogte blijven van het herstelproces en de voortgang ervan volgen.

  • Stroomlijn het intake proces
  • Volledig digitale vastlegging
  • Communiceer vanuit één platform

Integreer eenvoudig met website

Integreer de digitale klantreis voor een schade intake eenvoudig naadloos met een bestaande website en of applicatie zonder kostbare ontwikkelingkosten. Of het nu gaat om de integratie met een app of website, onze oplossing is moeiteloos te implementeren.

API platform

Met behulp van ons flexibele API-platform kunnen we moeiteloos informatie uitwisselen tussen uw backoffice-systemen en onze online intake. Dit stelt u in staat om gegevens efficiënt te beheren en tegelijkertijd te profiteren van de voordelen van onze innovatieve oplossing.

Platform

Insights

InSights-functionaliteiten waarmee u het gedrag van uw klanten kunt analyseren. Door deze waardevolle gegevens vroegtijdig te verkrijgen, kunt u processen verbeteren en zorgen voor een nog betere klantbeleving.

Platform

Klaar om aan de slag te gaan?

Ontdek nu ook de mogelijkheden van ons platform. Neem contact op en wij vertellen u graag meer over onze oplossingen.