Wie wij zijn

Over Rumble Group

Rumble Group is een samensmelting van drie disciplines en beschikt hierdoor over expertise op gebied van software, marketing en creative design. Door de krachten te bundelen kunnen wij bedrijven ontzorgen in hun online vraagstukken en problemen. Het beste van drie online diensten onder één dak. Dat is makkelijk en snel schakelen.

Het ontstaan van Rumble Group

Rumble Group is ontstaan vanuit Rumble IT dat zich hoofdzakelijk bezig hield met het ontwikkelen van maatwerk softwareapplicaties en websites. Het bouwen en ontwikkelen is één ding, maar een website er mooi uit laten zien en ervoor zorgen dat deze goed vindbaar is een tweede. Klanten die niet zelf over de mensen of kennis hiervan beschikte legde hun vraagstukken op dit gebied vaak bij Rumble IT neer.

Om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn had Rumble IT vaste partners om klanten hierin te kunnen ontzorgen. Om nog sneller te kunnen schakelen werden er designers en online marketeers aangenomen bij Rumble IT en werd steeds vaker de naam Rumble gebruikt. Eind 2020 was het tijd voor een volgende stap om door te kunnen groeien.
De uitkomst: Rumble Group.

  • Rumble Framework
  • Maatwerk oplossingen
  • Alles onder één dak

Digital agency

Rumble Group is een digital agency voor technologie, marketing, design en strategie. Vanuit ons kantoor in Naaldwijk helpen wij graag met de digitalisering van jouw business.

Maatwerk

Rumble Group is gebrand om iedere klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door de verschillende disciplines die allemaal onder één dak vallen gaan wij voor totale ontzorging.

ALD Automotive
Caiway
Delta Fiber Nederland
Flyersonline
ANWB
Infradata
Politie en Wetenschap
Saint Gobain
Schadenet
Senoritas
Van Mossel
Zandvliet